Kies voor zekerheid met

de beste service en kwaliteit

LPG.nl inbouw actie

LPG.nl actie in samenwerking met Prins autogas =  LPG inbouw en met behoud van de garantie en met gratis LPG tankpas zodat u voor +/- 1100 km  aan gratis brandstof kunt tanken!!!

Dus besparen is nu wel heel eenvoudig geworden

Deze actie is voor de Kia Sportage, Hyundai Tucson en IX35 1,6 of 2,0 GDI met het unieke en revolutionaire DLM systeem

Informeer naar de voorwaarden en mogelijkheden >>

 

Wat is LPG.nl ?

LPG.nl  is een landelijk netwerk van 10 gespecialiseerde LPG-inbouwbedrijven deze hebben hun krachten gebundeld. Wat dat voor u betekent leggen we u graag uit.

Om te beginnen is LPG.nl een landelijk netwerk – dus er is altijd een LPG-specialist die deel uitmaakt van het netwerk bij u in de buurt. Een specialist die u vakbekwame en klantvriendelijke service biedt en sluitende garanties voor uw LPG-installatie.
 
De nauwe samenwerking tussen de aangesloten bedrijven binnen LPG.nl betekent dat iedere LPG-specialist binnen het netwerk op de hoogte is van de laatste stand van LPG-techniek en de regelgeving. Regelmatig worden de technici en specialisten van LPG.nl geïnformeerd en bijgeschoold door fabrikanten en importeurs van LPG-installaties.
Dat alles garandeert u als klant van LPG.nl de hoogste kwaliteit en service.

Mercedes C63 AMG

LPG inbouw

Mercedes C63 AMG

De C63 AMG, is een geweldige wagen met een prachtige motor, een krachtige V8 6,2 atmosferische motor met 457 PK en 600NM wat direct beschikbaar is als men het gaspedaal aanraakt uiteraard is het benzineverbruik en de uitstoot ook minder gunstig gezien ze alle 8 ook brandstof nodig hebben, LPG is hierbij een super oplossing gezien de brandstof goedkoper is en ook nog eens milieu vriendelijker.


 

Meer informatie >