Kies voor zekerheid met

de beste service en kwaliteit

LPG Inbouw

Waarom rijden op LPG?

Autogas (LPG) is een betrouwbare brandstof, net als benzine of diesel. Maar in tegenstelling tot deze andere brandstoffen is autogas een schonere brandstof. Door veel lagere CO2-uitstoot is het minder milieubelastend dan benzine of diesel. Wat autogas het meest aantrekkelijk maakt is de prijs ervan: De LPG prijs is zeker de helft goedkoper dan benzine.

Hoeveel kilometer kan ik rijden voor €100,- ?

diesel

  1000 km

benzine

  606 km

LPG

  1550 km

Dus het verschil is alleen in je portemonnee te merken en u draagt bij aan een schoner milieu.

 

Wat is de beste LPG installatie?

De levensduur van een LPG installatie hangt af van de kwaliteit van de toegepaste onderdelen het juist installeren en het onderhoud. Maar ook de juiste instellingen van een LPG systeem zijn enorm belangrijk. Dit zorgt voor optimaal rijplezier en een lagere uitstoot van schadelijke uitlaatgassen. Door onze jaren lange ervaring met diverse merken en soorten gasinstallaties hebben wij onze voorkeur selectie gemaakt. Hierdoor kunnen wij u de meest geschikte installatie voor uw auto aanbieden.

 

Bij welke voertuigen is het mogelijk?

Het is nagenoeg bij elke benzine auto mogelijk om deze te voorzien van een LPG installatie. Ook hybride auto's kunnen wij voorzien van een LPG systeem zoals onder andere de Toyota Prius, Mitsubishi Outlander PHEV  en zelfs de Porsche 3.0 Hybride is voor ons geen probleem. Motoren met een directe benzine inspuiting, zoals de Volkswagen TFSI motoren hebben wij in ons leveringsprogramma Prins VSI 2.1 DI of Direct Lquimax 2.0.

G3 / R115 belasting voordeel 

Auto's vanaf +/- 1995 t/m 01/2015 die voldoen aan de eis van G3, en auto's vanaf 01-2015 welke voldoen aan de R115 krijgen een korting van +/- € 317,- Euro per jaar op de normale houderschapsbelasting voor auto's op autogas. In de praktijk betekent dat de extra autogas-toeslag op de houderschapsbelasting voor een groot deel wegvalt. Hierdoor is het gemiddeld omslagpunt nu gedaald naar zo'n 12.000 kilometer per jaar. Dit betekent dat u geen kilometervreter hoeft te zijn om met autogas op uw autokosten te besparen. 

Garantie

Gas inbouw met alleen kwaliteits- materialen en deskundige gekwalificeerde mensen met ervaring, bent u als klant verzekerd van probleemloos en goedkoop lpg-rijden. beleef de ervaring zelf. Om u te overtuigen van zorgeloos te genieten geven wij u 3 jaar volledige garantie op een door ons ingebouwd systeem. Tevens op nieuwe auto's een extra optie mogelijk om u volledige zekerheid te bieden. Informeer naar de mogelijkheden.

Wat gebeurt er met uw auto tijdens inbouw ?

Het inbouwen van een LPG-installatie bestaat onder andere uit het monteren van een aantal componenten in de motorruimte, een tank welke in de meeste gevallen onder of achterin de auto op de plek van het reservewiel gemonteerd waardoor de kofferruimte geheel beschikbaar blijft.en een brandstofkeuzeschakelaar in de auto op of in het dashboard. Dit alles wordt aangestuurd door een computer. Het LPG-systeem is eenvoudig te bedienen via de brandstofkeuzeschakelaar. De LPG-tankdop wordt vaak mooi weggewerkt achter het originele benzineklepje van de auto. Kortom: het systeem is dan eigenlijk van buitenaf niet zichtbaar.

Verschillende systemen 

Voor meer uitleg over onze gasinstallaties verwijzen wij u graag naar de website die wij speciaal voor ons LPG programma hebben en waar u uitgebreidere informatie vindt over onze systemen en de mogelijkheden die wij bij uw auto kunnen aanbieden of u kunt ook met ons contact opnemen of vrijblijvend bij ons op bezoek komen. 

VW Touran 1.4 TSI

CNG / BIOGAS

 

 

 

 

VW Touran is verkrijgbaar met een krachtige 1.4 TSI benzine motor met 110 KW en 250 NM deze accelereert in slechts 8,9 seconden naar 100 km.

Zuinig, wie het ontspannen aanpakt kan met minder dan 5,4 liter per 100 kilometer op benzine. In tegenstelling tot de iets zuinigere (4,3 ltr./100KM) TDI modellen (diesel), is de akoestische score van turbo benzine stukken beter. Zachtjes fluisterend voert hij zijn werk uit.

De benzine versie is nu ook op CNG leverbaar! met een brandstof verbruik van 4,3 KG per 100 kilometer gelijk aan de diesel uitvoering echter schonner en goedkoper. 

Meer informatie >