Kies voor zekerheid met

de beste service en kwaliteit

LPG Inbouw

Waarom rijden op gas?

Autogas (LPG) is een betrouwbare brandstof, net als benzine of diesel. Maar in tegenstelling tot deze andere brandstoffen, is autogas een schonere brandstof; door de veel lagere CO2-uitstoot is het minder milieubelastend dan benzine of diesel. Wat autogas het meest aantrekkelijk maakt is de prijs ervan: De LPG prijs is ongeveer de helft goedkoper dan benzine.

Hoeveel kilometer kan ik rijden voor €100,- ?

diesel

  858 km

benzine

  606 km

LPG

  1190 km

Met een juiste LPG installatie zijn er geen verschillen merkbaar tussen het rijden op autogas en andere brandstoffen. De rijprestaties zijn hetzelfde als bij benzine of diesel Kortom; het verschil is alleen in je portemonnee en aan het milieu te merken.

 

Juiste Keuze ?

De levensduur van een LPG systeem hangt af van de kwaliteit van het materiaal, het installeren en het onderhoud. Maar ook de juiste instellingen van een LPG-systeem zijn enorm belangrijk en zorgt voor optimaal rijplezier en lagere uitstoot van schadelijke stoffen. Door onze jaren lange ervaring met diverse merken en type installatie hebben wij een selectie gemaakt welke wij u graag voor inbouw aanbieden en waar wij volledig achter staan.

 

Welke voertuigen is het mogelijk ?

Het is nagenoeg mogelijk om elke auto met benzine injectie van een LPG installatie te voorzien. Ook hybride auto's zoals Toyota Prius en Mitsubishi Outlander PHEV kunnen wij een systeem voor leveren en zelfs Porsche 3.0 Hybride motor is voor ons geen probleem, en voor motoren met directe benzine inspuiting zoals de Volkswagen TFSI motoren hebben wij Prins VSI 2.1 DI of Direct Lquimax 2.0 in ons leveringsprogramma.

G3 / R115 belasting voordeel 

Auto's vanaf +/- 1995 t/m 01/2015 die voldoen aan de eis van G3, en auto's vanaf 01-2015 welke voldoen aan de R115 krijgen een korting van +/- € 317,- Euro per jaar op de normale houderschapsbelasting voor auto's op autogas. In de praktijk betekent dat de extra autogas-toeslag op de houderschapsbelasting voor een groot deel wegvalt. Hierdoor is het gemiddeld omslagpunt nu gedaald naar zo'n 12.000 kilometer per jaar. Dit betekent dat u geen kilometervreter hoeft te zijn om met autogas op uw autokosten te besparen. 

Garantie

Gas inbouw met alleen kwaliteits- materialen en deskundige gekwalificeerde mensen met ervaring, bent u als klant verzekerd van probleemloos en goedkoop lpg-rijden. beleef de ervaring zelf. Om u te overtuigen van zorgeloos te genieten geven wij u 3 jaar volledige garantie op een door ons ingebouwd systeem. Tevens op nieuwe auto's een extra optie mogelijk om u volledige zekerheid te bieden. Informeer naar de mogelijkheden.

Wat gebeurt er met uw auto tijdens inbouw ?

Het inbouwen van een LPG-installatie bestaat onder andere uit het monteren van een aantal componenten in de motorruimte, een tank welke in de meeste gevallen onder of achterin de auto op de plek van het reservewiel gemonteerd waardoor de kofferruimte geheel beschikbaar blijft.en een brandstofkeuzeschakelaar in de auto op of in het dashboard. Dit alles wordt aangestuurd door een computer. Het LPG-systeem is eenvoudig te bedienen via de brandstofkeuzeschakelaar. De LPG-tankdop wordt vaak mooi weggewerkt achter het originele benzineklepje van de auto. Kortom: het systeem is dan eigenlijk van buitenaf niet zichtbaar.

Verschillende systemen 

Voor meer uitleg over onze gasinstallaties verwijzen wij u graag naar de website die wij speciaal voor ons LPG programma hebben en waar u uitgebreidere informatie vindt over onze systemen en de mogelijkheden die wij bij uw auto kunnen aanbieden of u kunt ook met ons contact opnemen of vrijblijvend bij ons op bezoek komen. 

Mercedes C63 AMG

LPG inbouw

Mercedes C63 AMG

De C63 AMG, is een geweldige wagen met een prachtige motor, een krachtige V8 6,2 atmosferische motor met 457 PK en 600NM wat direct beschikbaar is als men het gaspedaal aanraakt uiteraard is het benzineverbruik en de uitstoot ook minder gunstig gezien ze alle 8 ook brandstof nodig hebben, LPG is hierbij een super oplossing gezien de brandstof goedkoper is en ook nog eens milieu vriendelijker.


 

Meer informatie >