Kies voor zekerheid met

de beste service en kwaliteit
 

 

LPG Inbouw

Waarom rijden op LPG?

Autogas (LPG) is een betrouwbare brandstof, net als benzine of diesel. Maar in tegenstelling tot deze andere brandstoffen is autogas een schonere brandstof. Door veel lagere CO2-uitstoot is het minder milieubelastend dan benzine of diesel. Wat autogas het meest aantrekkelijk maakt is de prijs ervan: De LPG prijs is zeker de helft goedkoper dan benzine.

Hoe ver kom je gemiddeld op € 60,- 

 

Dus het verschil is alleen in je portemonnee te merken en u draagt bij aan een schoner milieu.

Wat is de beste LPG installatie?

De levensduur van een LPG installatie hangt af van de kwaliteit van de toegepaste onderdelen, het juist installeren en het onderhoud. Maar ook de juiste instellingen van een LPG systeem zijn enorm belangrijk. Dit zorgt voor optimaal rijplezier en een lagere uitstoot van schadelijke uitlaatgassen. Door onze jaren lange ervaring met diverse merken en soorten gasinstallaties hebben wij onze voorkeur selectie gemaakt. Hierdoor kunnen wij u de meest geschikte installatie voor uw auto aanbieden.

 

Bij welke voertuigen is het mogelijk?

Het is nagenoeg bij elke benzine auto mogelijk om deze te voorzien van een LPG installatie. Ook hybride auto's kunnen wij voorzien van een LPG systeem zoals onder andere de Toyota Prius, Mitsubishi Outlander PHEV  en zelfs de Porsche 3.0 Hybride is voor ons geen probleem. Motoren met een directe benzine inspuiting, zoals de Volkswagen TFSI motoren hebben wij in ons leveringsprogramma Prins VSI 2.1 DI of Direct Lquimax 2.0.

G3 / R115 belasting voordeel 

Auto's vanaf 1993 tot en met 12-2014 die voldoen aan de eis van G3 en auto's vanaf 01-2015 welke voldoen aan de R115 krijgen een korting van +/- € 317,- Euro per jaar op de normale motorrijtuigenbelasting voor auto's op autogas. In de praktijk betekent dat de extra autogastoeslag op de wegenbelasting  voor een groot deel wegvalt. Hierdoor kan het omslagpunt al bij zo'n 10.000 kilometer per jaar rendabel zijn. Dit betekent dat u al vlug met autogas op uw autokosten kunt besparen.

 

Garantie

Met alleen kwaliteitsmaterialen en deskundige inbouw bent u als klant verzekerd van probleemloos en goedkoop LPG-rijden. Om u te overtuigen geven wij u 3 jaar volledige garantie* op een door ons ingebouwd systeem. Tevens op nieuwe auto's een extra optie mogelijk om u volledige zekerheid te bieden. Informeer naar de mogelijkheden.

* met uitzondering van Valvecare en DLM systeem (2 jaar)

Wat gebeurt er met uw auto tijdens inbouw ?

Het inbouwen van een LPG-installatie bestaat onder andere uit het monteren van een aantal componenten in de motorruimte. Een tank wordt in de meeste gevallen onder of achterin de auto geplaatst in plaats van het reservewiel. Hierdoor blijft de kofferruimte geheel beschikbaar. De brandstofkeuzeschakelaar kan in de meeste gevallen op de gewenste plaats gemonteerd worden, bijvoorbeeld geïntegreerd in het dashboard. De installatie wordt aangestuurd door een LPG computer. Het vulpunt wordt indien gewenst mooi weggewerkt achter het originele benzineklepje van de auto (indien mogelijk). Kortom: het systeem is dan eigenlijk van buitenaf niet zichtbaar.

Verdere informatie 

Voor meer informatie over onze gasinstallaties verwijzen wij u graag verder naar de website met ons LPG programma . U kunt ook met ons contact opnemen of vrijblijvend bij ons op bezoek komen. 

Mercedes G

LPG inbouw

Merk:

Mercedes

Type:

G

Motorcode:

Verschillende motor varianten, 

Vermogen volgens specificaties:

- - - - -

Bouwjaar:

1978 >

LPG systeem:

Prins VSI 2.0 / standalone injectie optie: Valvecare , verschillende tankopties mogelijk

Meer informatie >

Hoe beoordelen klanten ons?

Schrijf een review

Previous Next