Kies voor zekerheid met

de beste service en kwaliteit

Reparatie & onderhoud

Voor ons is onder de motorkap het meest interessante van een auto omdat daar het hart van de auto is welke ten alle tijden zo optimaal mogelijk moet kunnen presteren. Waarbij onderhoud belangrijk is om de motor in goede conditie te houden. Vaak worden klachten en allerlei rare storingen niet doelgericht opgespoord en worden er onnodige reparaties uitgevoerd met gevolg hoge kosten en frustraties en dan soms nog niet opgelost, ons doel is het gericht oplossen van deze klachten of storingen zodat u weer met een optimaal presterende auto weer de weg op gaat.

 

LPG installaties

Bij ons kunt u vakkundig reparatie en onderhoud laten uitvoeren aan de LPG installatie, we beschikken over de apparatuur de kennis en gereedschappen om deze reparaties en onderhoud vakkundig uit te voeren. De bij ons bekende merken en uitvoeringen zijn : AG holland ALC / DGC, BRC gasinjectie, Koltec, Necam, Eurogas EAS / Omegagas, Prins AFS / YPS / VSI / VSI-DI / DLM, Vialle AMS / LPI, Impco,Teleflex,GFI SGI / EZ, Landi LSI, Landi Renzo. Ook af-fabriek LPG installaties kunnen wij service bieden en voor u repareren.

 

CNG/aardgas installaties

Bij ons kunt u vakkundig reparaties en onderhoudt laten uitvoeren aan de meest voorkomende CNG installaties, we beschikken over de kennis, apparatuur en gereedschappen om deze reparaties of onderhoud vakkundig uit te voeren. bij ons bekenden merken zijn :  BRC gasinjectie , Koltec , Necam , Eurogas EAS / Omegagas , Prins AFS / VSI / VSI-DI , Impco ,Teleflex,GFI SGI / EZ  , Landi LSI, Landi Renzo, E-com. Ook de af-fabriek installaties kunt u bij ons ook voor service en reparatie terecht.

Motorregelingen

Motorregeling is een complex systeem waar enige kennis en ervaring voor benodigd is.

In onze werkplaats voeren wij vakkundig reparaties uit aan moderne brandstofsystemen en beschikken over de apparatuur en gereedschappen om deze reparaties vakkundig uit te voeren.

Denk hierbij aan brandstof injectoren testen en reinigen, verhelpen van de geconstateerde storing in ons diagnose-center.

VW Touran 1.4 TSI

CNG / BIOGAS

 

 

 

 

VW Touran is verkrijgbaar met een krachtige 1.4 TSI benzine motor met 110 KW en 250 NM deze accelereert in slechts 8,9 seconden naar 100 km.

Zuinig, wie het ontspannen aanpakt kan met minder dan 5,4 liter per 100 kilometer op benzine. In tegenstelling tot de iets zuinigere (4,3 ltr./100KM) TDI modellen (diesel), is de akoestische score van turbo benzine stukken beter. Zachtjes fluisterend voert hij zijn werk uit.

De benzine versie is nu ook op CNG leverbaar! met een brandstof verbruik van 4,3 KG per 100 kilometer gelijk aan de diesel uitvoering echter schonner en goedkoper. 

Meer informatie >