Kies voor zekerheid met

de beste service en kwaliteit

Reparatie & onderhoud

Onder de motorkap is voor ons het meest interessante deel van de auto omdat daar het hart van de auto is geplaatst. Deze moet ten allen tijden zo optimaal mogelijk kunnen presteren. Hierbij is onderhoud van belang om de motor in goede conditie te houden en voorkomt vaak rare klachten/storingen. Het komt regelmatig voor dat klachten en allerlei rare storingen niet doelgericht opgespoord worden en er hierdoor onnodige reparaties worden uitgevoerd. De gevolgen hiervan; Hoge reparatiekosten en frustraties en dan soms nog niet opgelost. Ons doel is het gericht opsporen van deze klacht(en) en vervolgens deze oplossen zodat u weer een optimaal presterende auto heeft.

 

LPG installatie onderhoud & reparatie

Bij ons kunt u vakkundig onderhoud en reparatie aan uw lpg installatie laten uitvoeren. We beschikken over de apparatuur, kennis en gereedschappen om deze reparaties en onderhoud vakkundig uit te voeren. De bij ons bekende merken en uitvoeringen zijn: BRC gasinjectie, Koltec, Necam, Eurogas EAS, Eurogas Omegagas, Prins AFS, Prins YPS, Prins VSI, Prins VSI-DI, Prins DLM, Vialle LPI, Impco, Teleflex GFI SGI, Landi LSI, Landi Renzo en ook affabriek LPG installaties kunnen wij service bieden en voor u repareren.

 

CNG/aardgas installatie onderhoud & reparatie

Bij ons kunt u vakkundig onderhoud en reparatie laten uitvoeren aan de meest voorkomende CNG installaties, we beschikken over de kennis, apparatuur en gereedschappen om deze reparaties of onderhoud vakkundig uit te voeren. bij ons bekenden merken zijn :  BRC, Koltec, Necam, Eurogas Omegagas, Prins AFS, Prins VSI, Prins VSI-DI, Impco, Teleflex GFI SGI, Landi LSI, Landi Renzo, E-com, IAV en ook voor de affabriek installaties kunt u bij ons voor service en reparatie terecht. Voor eventueel andere merken zijn er ombouw mogelijkheden beschikbaar.

VW Touran 1.4 TSI

CNG / BIOGAS

 

 

 

 

VW Touran is verkrijgbaar met een krachtige 1.4 TSI benzine motor met 110 KW en 250 NM deze accelereert in slechts 8,9 seconden naar 100 km.

Zuinig, wie het ontspannen aanpakt kan met minder dan 5,4 liter per 100 kilometer op benzine. In tegenstelling tot de iets zuinigere (4,3 ltr./100KM) TDI modellen (diesel), is de akoestische score van turbo benzine stukken beter. Zachtjes fluisterend voert hij zijn werk uit.

De benzine versie is nu ook op CNG leverbaar! met een brandstof verbruik van 4,3 KG per 100 kilometer gelijk aan de diesel uitvoering echter schonner en goedkoper. 

Meer informatie >