Vermogens testcenter

Vermogenstester All-Wheel Drive

We beschikken over een Dynostar constant all-wheel drive (AWD) geplaatst in een speciale test ruimte. Hier kunnen we onder andere vermogen en koppel van de auto meten, mengselregeling of ontsteking optimaal kalibreren voor de beste resultaten. Ook kunnen we systemen ontwikkelen of emissietesten uitvoeren en diagnose stellen.

Deze vermogenstester is bijzonder in zijn klasse, zijn specificaties liegen er ook niet om. Een top snelheid van 350 KM/U, een statische belasting van 750 KW, Dynamisch 1000 kW met een koppel opname van 5000 NM. De wielbasis is variabel van 2 meter tot en met 3,5 meter.

Verder zijn hier diverse datalogsystemen aan gekoppeld om een perfecte data analyse mogelijk te maken. Dit om optimaal te kunnen kalibreren van systemen en het waarborgen van de beste emissies en goede driveability.

 

EK autocross tourwagen

Het kalibreren van motormanagement systemen voor alle takken van de autosport is een van onze specialiteiten waarbij het belangrijk is om het meeste vermogen zo betrouwbaar mogelijk uit de auto te halen.

Motor vermogentester

Wij beschikken over een testcell met daarin een motorvermogentester waarbij aanpassingen aan de motor makelijker zijn aan te brengen en is de verandering van eventueel het vermogen direct te meten zonder verliezen van de aandrijflijn omdat de tester direct aan de motor gekoppeld is, er zitten veel mogelijkheden op waaronder motor inloop programma, rijsimulatie, duurtesten, vermogens metingen statisch, dynamisch, emissiemetingen, thermische metingen enz.

Specificaties: max.vermogen 2000 pk, max.koppel 2000 NM, max 12.000 RPM , 2 rotor waterrem.

Flowbank

Wij beschikken over een Superflow SF-1200 bank, daarmee kunnen we inlaatspruitstukken, inlaatkanalen, uitlaat kanalen en uitlaatspruitstukken meten de hoeveelheid luchtstroom en luchtsnelheid die er door de kanalen kan stromen en deze optimaliseren om een optimale cilindervulling te bereiken en gelijke luchtstroom in de verschillende kanalen te realiseren, gezien meer vulling in de cilinder meer vermogen met zich mee brengt en gelijke vulling resuteert in betere emissies.


Hoe beoordelen klanten ons?

Schrijf een review

  • Sinds 1990 een begrip in de regio
  • Score van 4.7 Google Reviews
  • 1000+ inbouwen