Kies voor zekerheid met

de beste service en kwaliteit

Vermogens testcenter

Vermogenstester 4WD

We beschikken over een Dynostar constant all-wieldrive (AWD) geplaatst in een speciale testcell.

Hier kunnen wij o.a. vermogen en koppel van de auto meten, mengselregeling / ontsteking optimaal kalibreren voor de beste resultaten, en systeem ontwikkeling en emissietesten, en diagnose stellen.

Deze is bijzonder in zijn klasse en zijn specificaties liegen er ook niet om max. snelheid 350 KM/U en statisch belasting 750 KW en Dynamisch 1000 kW koppel opname van 5000 NM , wielbasis is variabel van 2 mtr t/m 3,5 mtr.

Verder hebben wij er diverse datalogsystemen aan gekoppeld om zodoende een prefecte data analyse mogelijk te maken voor onder andere optimaal te kunnen kalibreren van systemen en het waarborgen van emissies en goede drivability.

 

EK autocross tourwagen

Kalibreren van motormanagement systemen voor alle taken van autosport is een van onze specialiteiten waarbij het belangrijk is het meeste vermogen zo betrouwbaar mogelijk uit de auto te halen.

Motor vermogentester

Wij beschikken over een testcell met daarin een motorvermogentester waarbij aanpassingen aan de motor makelijker zijn aan te brengen en is de verandering van eventueel het vermogen direct te meten zonder verliezen van de aandrijflijn omdat de tester direct aan de motor gekoppeld is, er zitten veel mogelijkheden op waaronder motor inloop programma, rijsimulatie, duurtesten, vermogens metingen statisch, dynamisch, emissiemetingen, thermische metingen enz.

Specificaties: max.vermogen 2000 pk, max.koppel 2000 NM, max 12.000 RPM , 2 rotor waterrem.

Flowbank

Wij beschikken over een Superflow SF-1200 bank, daarmee kunnen we inlaatspruitstukken, inlaatkanalen, uitlaat kanalen en uitlaatspruitstukken meten de hoeveelheid luchtstroom en luchtsnelheid die er door de kanalen kan stromen en deze optimaliseren om een optimale cilindervulling te bereiken en gelijke luchtstroom in de verschillende kanalen te realiseren, gezien meer vulling in de cilinder meer vermogen met zich mee brengt en gelijke vulling resuteert in betere emissies.

Mercedes C63 AMG

LPG inbouw

Mercedes C63 AMG

De C63 AMG, is een geweldige wagen met een prachtige motor, een krachtige V8 6,2 atmosferische motor met 457 PK en 600NM wat direct beschikbaar is als men het gaspedaal aanraakt uiteraard is het benzineverbruik en de uitstoot ook minder gunstig gezien ze alle 8 ook brandstof nodig hebben, LPG is hierbij een super oplossing gezien de brandstof goedkoper is en ook nog eens milieu vriendelijker.


 

Meer informatie >