Kies voor zekerheid met

de beste service en kwaliteit

 

Zie Corona maatregelen 

Wie zijn wij

Wij zijn in 1990 gestart met LPG inbouw, verkoop autogas onderdelen en verkoop van Autolakken en de benodigde materialen die er bij horen. In de jaren zijn er specialiteiten bijgekomen waaronder storing diagnose en andere alternatieve brandstoffen. 

Wij vinden u als klant belangrijk, en proberen er dan ook alles aan te doen om u 100% tevreden te maken met onze producten, diensten en service. We streven om de hoogste kwaliteit aan te bieden voor een scherpe prijs.

Om u dit alles te kunnen bieden vinden wij het belangrijk continu onze processen te verbeteren waar we dit kunnen en te blijven ontwikkelen en innoveren, hierbij is veel kennis en goede samenwerking in ons team nodig.

Waarom? voertuigen worden steeds complexer en we willen graag voorop lopen met de technieken en kennis om u het beste te kunnen bieden. We investeren daarom ook veel in innovatie en in de toekomst, en doen regelmatig aan bijscholing.

Onze specialiteiten:  onze kleurenmakerij beschikt over een Colorchecker om voor u de gewenste kleur te meten en aan de hand daarvan een hoeveelheid verf product te maken. We beschikken over een uitgebreid database systeem voor o.a. auto lakken en industrie verf en speciaal gemaakte recepten worden voor u door ons bewaard.

In de werkplaats beschikken we over een uitgebreid diagnose center waarin dagelijks diagnose specialisten die met geavanceerde diagnoseapparatuur bezig zijn met het lokaliseren van storingen in elektronica of mechanisch gedeelte van uw auto.

Testcenters om voertuigen of een losse motor te testen op o.a. vermogen of software instellingen, programmeren en rij simulaties uit te voeren, of emissietesten. met deze testfaciliteiten kunnen we ook storingen op te roepen die tijdens rijden of bepaalde belastingen zich voordoen. 

Breng een bezoek aan ons en ervaar het zelf. 

Toyota Auris 1,8 Hybride

LPG inbouw

Merk:

Toyota

Type:

Auris 1,8 Hybride

Motorcode:

2ZR-FXE (CO2 86 g/km)

Vermogen volgens specificaties:

100 KW 207 NM , Motor 73 KW 5200 RPM / 142 NM 2800 RPM , Elektrisch 60 KW (82 PK) 207 NM

Bouwjaar:

2013 >

LPG systeem:

Prins VSI 2.0 incl. Valvecare , 66 liter verzonken inbouw (ledig gewicht 1285 kg)
 
Meer informatie >