Kies voor zekerheid met

de beste service en kwaliteit

Wie zijn wij

Wij zijn in 1990 gestart met LPG inbouw, verkoop autogas onderdelen en verkoop van Autolakken en de benodigde materialen die er bij horen. In de jaren zijn er specialiteiten bijgekomen waaronder storing diagnose en andere alternatieve brandstoffen. 

Wij vinden u als klant belangrijk, en proberen er dan ook alles aan te doen om u 100% tevreden te maken met onze producten, diensten en service. We streven om de hoogste kwaliteit aan te bieden voor een scherpe prijs.

Om u dit alles te kunnen bieden vinden wij het belangrijk continu onze processen te verbeteren waar we dit kunnen en te blijven ontwikkelen en innoveren, hierbij is veel kennis en goede samenwerking in ons team nodig.

Waarom? voertuigen worden steeds complexer en we willen graag voorop lopen met de technieken en kennis om u het beste te kunnen bieden. We investeren daarom ook veel in innovatie en in de toekomst, en doen regelmatig aan bijscholing.

Onze specialiteiten:  onze kleurenmakerij beschikt over een Colorchecker om voor u de gewenste kleur te meten en aan de hand daarvan een hoeveelheid verf product te maken. We beschikken over een uitgebreid database systeem voor o.a. auto lakken en industrie verf en speciaal gemaakte recepten worden voor u door ons bewaard.

In de werkplaats div. diagnose apparatuur die benodigd zijn voor het lokaliseren van storingen in elektronica of mechanisch gedeelte in uw auto. 

Testcenters om voertuigen of een losse motor te testen op o.a. vermogen of software instellingen, programmeren en rij simulaties uit te voeren, of emissietesten. met deze testfaciliteiten kunnen we ook storingen op te roepen die tijdens rijden of bepaalde belastingen zich voordoen. 

Breng een bezoek aan ons en ervaar het zelf. 

VW Touran 1.4 TSI

CNG / BIOGAS

 

 

 

 

VW Touran is verkrijgbaar met een krachtige 1.4 TSI benzine motor met 110 KW en 250 NM deze accelereert in slechts 8,9 seconden naar 100 km.

Zuinig, wie het ontspannen aanpakt kan met minder dan 5,4 liter per 100 kilometer op benzine. In tegenstelling tot de iets zuinigere (4,3 ltr./100KM) TDI modellen (diesel), is de akoestische score van turbo benzine stukken beter. Zachtjes fluisterend voert hij zijn werk uit.

De benzine versie is nu ook op CNG leverbaar! met een brandstof verbruik van 4,3 KG per 100 kilometer gelijk aan de diesel uitvoering echter schonner en goedkoper. 

Meer informatie >