Kies voor zekerheid met

de beste service en kwaliteit

Project: Mercedes S600 V12

LPG inbouw


Mercedes S600 V12

De S-klasse is een vaste waarde in het gamma van Mercedes-Benz. Sinds 1954 zijn er negen generaties geweest. De topuitvoeringen van de S-klasse, de S500 en de S600, worden als ultra-luxe Mercedes-Maybachs verkocht. De S600 uitvoering van deze S-klasse is met een V12 motor welke een nieuw prijs kent vanaf € 162.000,- en is reeds vanaf 1993 op de markt en kent verschillende uitvoeringen met alle luxe en een hoog rijcomfort aan boord. De motor doet fluisterstil zijn werk, soepel maar wat wil je met 12 krachten verdeeld over de krukas de meeste auto's doen het met 4, uiteraard is het benzineverbruik en de uitstoot ook minder gunstig gezien ze alle 12 ook brandstof nodig hebben, LPG is hierbij een super oplossing gezien de brandstof goedkoper is en ook nog eens milieu vriendelijker.

Is voor zakelijk gebruik een aantrekkelijke auto, veel luxe en comfort en gunstige bijtelling

 

We hebben deze Limousine voorzien van een Prins VSI lpg systeem. Dat is dan weer het unieke van het Prins technologie. Er is geen/ nauwelijks verschil merkbaar of men op benzine of gas rijd enkel dan voor de portemonnee met een eurotje minder per liter.  

LPG vulpunt keurig achter benzine klepje geplaatst, 2 tanks geplaatst met een totale inhoud van 167 liter LPG tank (bruto). 

VW Touran 1.4 TSI

CNG / BIOGAS

 

 

 

 

VW Touran is verkrijgbaar met een krachtige 1.4 TSI benzine motor met 110 KW en 250 NM deze accelereert in slechts 8,9 seconden naar 100 km.

Zuinig, wie het ontspannen aanpakt kan met minder dan 5,4 liter per 100 kilometer op benzine. In tegenstelling tot de iets zuinigere (4,3 ltr./100KM) TDI modellen (diesel), is de akoestische score van turbo benzine stukken beter. Zachtjes fluisterend voert hij zijn werk uit.

De benzine versie is nu ook op CNG leverbaar! met een brandstof verbruik van 4,3 KG per 100 kilometer gelijk aan de diesel uitvoering echter schonner en goedkoper. 

Meer informatie >