Kies voor zekerheid met

de beste service en kwaliteit

Gereedschappen

Wij hebben voornamelijk A kwaliteit gereedschappen in ons assortiment maar ook voor de hobbyist eventueel een B kwaliteit. Hieronder een greep uit ons assortiment. Bent u naar iets opzoek wat hieronder niet vermeld staat, informeer naar de mogelijkheden en wij helpen u graag verder.

Verfspuiten

Wij hebben in ons assortiment verfspuiten in diverse prijs klasse en uitvoeringen. Zoals bovenbeker pistool, onderbeker pistool voor normaal spuitwerk werkzaamheden en  decoratie verfspuit voor het fijnere spuitwerk (spot repair) en airbrush. Deze zijn in verschillende maten en spuitopeningen leverbaar. Voornamelijk A-merken zoals Devilbiss, Sata, Eminent en Walcom.

 

 

 

 

Schuurmachines

We hebben schuurmachines in verschillende merken en prijsklassen in ons assortiment. Pneumatisch of elektrische in verschillende uitvoeringen, zoals palm schuurmachine, vlakschuurmachine, excentrische schuurmachine, planetaire schuurmachine met of zonder stofafzuiging. In onder andere de merken Rupes, Hamach, Rodac, Airapp, Mirka, Dynabrade.

 

 

 

Polijstmachines & poetsmachines

In ons assortiment hebben we professionele polijstmachines, welke licht van gewicht zijn en handzaam om er de hele dag gemakkelijk mee te kunnen werken.
We hebben keuze uit A-merken en B-merken machines of complete sets voor spot repair.
In zowel pneumatisch als elektrisch en poetspads vanaf diameter 50 t/m 203 leverbaar.
We hebben onder andere de merken: Flex, Rupes, 3M, Rodac, BTC.

 

Carrosserie gereedschap

Ons assortiment carrosserie gereedschap bestaat onder andere uitdeukgereedschap zoals uitdeukhamers, uitdeuklepels, uitdeukset, persset, trekbalk, trekklemmen. Voor laswerkzaamheden mig mag en tig lasapparatuur en toebehoren, puntlasboren, puntlasmachines, carrosserie vijlen, griptangen, zettangen, ponstangen, zaagmachines en soldeerapparatuur & toebehoren.

 

 

 

 

 

 

Schuurgereedschap

In ons assortiment hebben wij schuurblokken, schuurplanken, schuurvijlen in diverse soorten en maten, of complete schuursets. Ook voor spotrepair hebben we diversen gereedschappen in ons assortiment.  

Verschillende merken, kwaliteiten en prijs klasse.

 

 

 

 

 

Verfkwasten & rollers

In ons assortiment hebben wij diversen soorten en maten verfkwasten en verfrollers, van hoge kwaliteit tot wegwerp. Penselen standaard of met eekhoorn haar leverbaar in diversen maten.
Voor verschillende toepassingen en laksoorten zoals 1k of 2k lakken.

 

Handgereedschap

In ons assortiment hebben wij diversen handgereedschappen voor carrosserie reparaties waaronder tangen, plamuurmessen, messen, borstels, staalborstels, kitspuiten, 2k verlijmingpistolen enzovoort.

VW Touran 1.4 TSI

CNG / BIOGAS

 

 

 

 

VW Touran is verkrijgbaar met een krachtige 1.4 TSI benzine motor met 110 KW en 250 NM deze accelereert in slechts 8,9 seconden naar 100 km.

Zuinig, wie het ontspannen aanpakt kan met minder dan 5,4 liter per 100 kilometer op benzine. In tegenstelling tot de iets zuinigere (4,3 ltr./100KM) TDI modellen (diesel), is de akoestische score van turbo benzine stukken beter. Zachtjes fluisterend voert hij zijn werk uit.

De benzine versie is nu ook op CNG leverbaar! met een brandstof verbruik van 4,3 KG per 100 kilometer gelijk aan de diesel uitvoering echter schonner en goedkoper. 

Meer informatie >