Kies voor zekerheid met

de beste service en kwaliteit
 

 

Over ons

Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1990 zijn we gedreven door passie voor ons vak, we waken continu over onze kwaliteit dit om het beste uit ons zelf te halen.

Hierdoor staan we al jaren bekend als één van de beste te zijn in onze vakgebieden, wij als team zijn daar uiteraard ontzettend trots op.

Lees wie wij zijn. en ervaar het zelf.

 

Gedreven door Techniek

Wij gaan verder waar andere stoppen we hebben reeds al verschillende mooie en speciale projecten met succes afgerond met onder andere het ombouwen van een Austin Healey of Mercedes AMG een BMW M5 of een Porsche 3.0 TFSI hybride hiermee bewijzen wij weer onze passie en delen deze passie bij elke auto die ons wordt aangeboden voor inbouw.

 

Waarom de naam Auto Speciaal?

Wij gaan verder waar andere stoppen b.v. Gas injectie op een carburateur motor gemonteerd, waarbij de ontsteking van beide brandstoffen via de computer wordt afgeregeld en het gas sequentieel ingespoten, de hoeveelheid brandstof wordt bij gecorrigeerd met 2 breedbandsondes welke in beide uitlaten zijn geplaatst om continu een perfecte mengselregeling te hebben. Het milieu wordt met deze auto zeker ontlast zijn uitstoot waarden doen zeker niet onder met die van een moderne motor.

Schakelaar CNC infrezen zo dat deze mooi in het dashboard past, nagenoeg al onze montage steunen zijn 3d ontworpen en van RVS (stainless steel) gemaakt zodat deze op bestaande montagepunten van de auto passen. Vulaansluiting in benzineklep geïnstalleerd met eventuele special ontworpen adapters.

   

Mercedes G

LPG inbouw

Merk:

Mercedes

Type:

G

Motorcode:

Verschillende motor varianten, 

Vermogen volgens specificaties:

- - - - -

Bouwjaar:

1978 >

LPG systeem:

Prins VSI 2.0 / standalone injectie optie: Valvecare , verschillende tankopties mogelijk

Meer informatie >

Hoe beoordelen klanten ons?

Schrijf een review

Previous Next