Kies voor zekerheid met

de beste service en kwaliteit

Over ons

Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1990 zijn we gedreven door passie voor ons vak, we waken continu over onze kwaliteit en om het beste uit ons zelf te halen.

Hierdoor staan we al jaren bekend als 1 van de beste in onze vakgebieden te zijn, wij als team zijn daar uiteraard ontzettend trots op.

Lees wie wij zijn.

En ervaar het zelf.

 

Gedreven door Techniek

Wij gaan verder waar andere stoppen we hebben reeds al verschillende mooie en speciale projecten met succes afgerond met onder andere het ombouwen van een Austin Healey of Mercedes AMG een BMW M5 of een Porsche 3.0 TFSI hybride hiermee bewijzen wij weer onze passie en delen deze passie bij elke auto die ons wordt aangeboden voor inbouw.

 

Waarom de naam Auto Speciaal?

Wij gaan verder waar andere stoppen b.v. Gas injectie op een carburateur motor gemonteerd, waarbij de ontsteking van beide brandstoffen via de computer wordt afgeregeld en het gas sequentieel ingespoten, en wordt de hoeveelheid brandstof bij gecorrigeerd met 2 breedbandsondes in beide uitlaten om continu een perfecte mengselregeling te hebben. Het milieu wordt met deze auto zeker ontlast zijn uitstoot waarden doen zeker niet onder met die van een moderne motor.

Schakelaar CNC infrezen zo dat deze mooi in het dashboard past, montage steunen van RVS en ontworpen zodat deze op bestaande montagepunten van de auto passen. Vulaansluiting in benzineklep geïnstalleerd met eventuele special ontworpen  adapters.

   

VW Touran 1.4 TSI

CNG / BIOGAS

 

 

 

 

VW Touran is verkrijgbaar met een krachtige 1.4 TSI benzine motor met 110 KW en 250 NM deze accelereert in slechts 8,9 seconden naar 100 km.

Zuinig, wie het ontspannen aanpakt kan met minder dan 5,4 liter per 100 kilometer op benzine. In tegenstelling tot de iets zuinigere (4,3 ltr./100KM) TDI modellen (diesel), is de akoestische score van turbo benzine stukken beter. Zachtjes fluisterend voert hij zijn werk uit.

De benzine versie is nu ook op CNG leverbaar! met een brandstof verbruik van 4,3 KG per 100 kilometer gelijk aan de diesel uitvoering echter schonner en goedkoper. 

Meer informatie >