Kies voor zekerheid met

de beste service en kwaliteit

Over ons

Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1990 zijn we gedreven door passie voor ons vak, we waken continu over onze kwaliteit en om het beste uit ons zelf te halen.

Hierdoor staan we al jaren bekend als 1 van de beste in onze vakgebieden te zijn, wij als team zijn daar uiteraard ontzettend trots op.

Lees wie wij zijn.

En ervaar het zelf.

 

Gedreven door Techniek

Wij hebben reeds al verschillende speciale projecten met succes afgerond met onder andere het ombouwen van een Austin Healey of Mercedes AMG een BMW M5 of een Posche 3.0 TFSI hybride hiermee bewijzen wij weer onze passie, en deze wordt in elke auto die ons wordt aangeboden uitgevoerd.

 

Waarom de naam Auto Speciaal?

Wij gaan verder waar andere stoppen b.v. Gas injectie op een carburateur motor gemonteerd, waarbij de ontsteking van beide brandstoffen via de computer wordt afgeregeld en het gas sequentieel ingespoten, en wordt de hoeveelheid brandstof bij gecorrigeerd met 2 breedbandsondes in beide uitlaten om continu een perfecte mengselregeling te hebben. Het milieu wordt met deze auto zeker ontlast zijn uitstoot waarden doen zeker niet onder met die van een moderne motor.

Schakelaar CNC infrezen zo dat deze mooi in het dashboard past, montage steunen van RVS en ontworpen zodat deze op bestaande montagepunten van de auto passen. Vulaansluiting in benzineklep geïnstalleerd met eventuele special ontworpen  adapters.

   

Opel Astra 1,4 Turbo 103 KW Euro-6

LPG inbouw

Merk:                                                                             

Opel

Type:

Astra / Astra Sport Tourer

Motorcode:

B14NET (EURO-6, CO2 138 g/km)

Vermogen volgens specificaties:

103 KW 4900 RPM / 200 NM 1850 RPM

Bouwjaar:

2015 >

LPG systeem:

Prins VSI 2.0 + Valvecare R115 ,55 / 61 liter verzonken inbouw (geen vloer aanpassing), ledig gewicht +/- 1420 kg

Meer informatie >