Kies voor zekerheid met

de beste service en kwaliteit

Diensten

Waar staan wij voor

Kwaliteit, duurzaamheid en service. De specialist voor inbouwen van LPG installaties en CNG installaties en zijn actief in andere alternatieve brandstofsystemen. Onze naam is middels een begrip in de branche en staan bekend om goede kwaliteit en service. Hier zijn wij trots op en streven daarom ook elke dag weer uitsluitend de beste kwaliteit en de beste technologie aan te bieden, dat kan enkel bereik worden door te investeren in deze technieken en bij te blijven door onze medewerkers regelmatig trainen. 

Onze specialiteiten

Inbouw van een gasinstallatie met zorg en oog voor detail, en doen net dat stukje extra zoals de steunen zodanig te ontwerpen dat de systeem componenten op reeds bestaande bevestigingspunten van de auto gemonteerd kunnen worden, al onze steunen worden gemaakt van duurzaam RVS. De gas vulaansluiting heeft onze voorkeur bij het benzine vulpunt te plaatsen, zodat deze keurig is weggewerkt. De keuze schakelaar in het dashboard te integreren dat deze mooi in het interieur past.(CNC infrezen) Alle voertuigen worden na inbouw gekalibreerd en gecontroleerd op onze vermogensbank om verzekerd te zijn van de meest optimale instellingen van het gassysteem.

Zekerheid

U bent gegarandeerd verzekerd van zorgeloos en goedkoop gas rijden, met een Gas installatie bestaande uit kwaliteits- materialen en een deskundige inbouw. Om u deze zekerheid te bieden geven wij u 3 jaar volledige garantie op een door ons ingebouwd systeem en een levenslange service. LPG inbouw goedkoop is duur koop, in aanschaf van de installatie besparen maar op langere termijn duurder in gebruik en in veel gevallen storingsgevoeliger en komen onverwachte kosten vanwege een niet goed functionerend systeem of verkeerde inbouw. Een gasinstallatie goed inbouwen vergt tijd en aandacht en als het niet seriematig van hetzelfde model word ingebouwd is goed inbouwen binnen 2 dagen niet mogelijk.

Mercedes C63 AMG

LPG inbouw

Mercedes C63 AMG

De C63 AMG, is een geweldige wagen met een prachtige motor, een krachtige V8 6,2 atmosferische motor met 457 PK en 600NM wat direct beschikbaar is als men het gaspedaal aanraakt uiteraard is het benzineverbruik en de uitstoot ook minder gunstig gezien ze alle 8 ook brandstof nodig hebben, LPG is hierbij een super oplossing gezien de brandstof goedkoper is en ook nog eens milieu vriendelijker.


 

Meer informatie >