Kies voor zekerheid met

de beste service en kwaliteit
 

 

Wat kunt u van ons verwachten

Wij garanderen u

Goede service, kwaliteit en duurzaamheid. Wij zijn de specialist voor het inbouwen van LPG installaties en CNG installaties. Verder zijn wij actief in andere alternatieve brandstofsystemen. Onze naam is een begrip in de branche en we staan bekend om goede service en kwaliteit. Hier zijn wij trots op en streven daarom ook elke dag weer de beste kwaliteit en de beste technologie aan te bieden. Dat kan enkel bereik worden door te innoveren in deze technieken en door onze medewerkers regelmatig te trainen. 

Onze specialiteiten

Het inbouwen van een gasinstallatie doen we met zorg en oog voor detail. Wij doen net dat stukje extra zoals de steunen zodanig te ontwerpen dat de systeem componenten op reeds bestaande bevestigingspunten van de auto gemonteerd kunnen worden. Al onze steunen worden gemaakt van duurzaam RVS. De vulaansluiting heeft onze voorkeur bij het benzine vulpunt te plaatsen zodat deze keurig is weggewerkt achter het benzine klepje. Ook kunnen wij in de meeste gevallen de brandstofkeuze schakelaar in het dashboard integreren zodat deze mooi in het interieur past (CNC infrezen). Alle voertuigen worden na het inbouwen gekalibreerd en gecontroleerd op onze vermogensbank om verzekerd te zijn van de meest optimale instellingen van het gassysteem voor jarenlang rijplezier.

Zekerheid

Met een Gas installatie bestaande uit kwaliteitsmaterialen en een deskundige inbouw bent u gegarandeerd verzekerd van zorgeloos en goedkoop rijden op autogas. Om u deze zekerheid te bieden geven wij u volledige garantie op het door ons ingebouwd systeem en een levenslange service. Ook bij LPG inbouw is goedkoop vaak duur koop. Bij aanschaf van de installatie besparen maar op langere termijn is deze duurder in gebruik en in veel gevallen storingsgevoeliger. Hierdoor komen er vaak onverwachte kosten vanwege een niet goed functionerend systeem of verkeerde inbouw. Een gasinstallatie goed inbouwen vergt tijd en aandacht en als het niet seriematig van hetzelfde model word ingebouwd is goed inbouwen binnen 2 dagen niet mogelijk.

Mercedes G

LPG inbouw

Merk:

Mercedes

Type:

G

Motorcode:

Verschillende motor varianten, 

Vermogen volgens specificaties:

- - - - -

Bouwjaar:

1978 >

LPG systeem:

Prins VSI 2.0 / standalone injectie optie: Valvecare , verschillende tankopties mogelijk

Meer informatie >

Hoe beoordelen klanten ons?

Schrijf een review

Previous Next