Kies voor zekerheid met

de beste service en kwaliteit

Onderdelen

LPG - CNG onderdelen

Wij beschikken over een behoorlijke uitgebreide voorraad aan onderdelen voor div. merken LPG en CNG installaties hieronder een greep uit ons assortiment en hebben wij de onderdelen niet op voorraad kunnen wij deze vaak met een korte levertijd voor u bestellen. 

Klepbeschermingsmiddelen

Div. merken klepbeschermings (ook wel klep smering genoemd) middelen waaronder Flashlube, JLM, Prins Valvecare. 

Belangrijk is dat je de juiste producten gebruikt voor de juiste werking van het systeem te waarborgen en u motor daardoor optimaal te beschermen.

Onderhoud & filters

LPG filter 's en CNG filters van div. merken & Luchtfilters op voorraad en reinigingsproducten voor het reinigen van gasinjectoren voor preventief onderhoud.  

Verdampers/drukregelaars

Div. merken verdampers o.a. Prins, Teleflex SGI, Koltec, Necam, OMVL, Landi, BRC, Impco enz. 

Rev.set

Voor diverse merken leverbaar waaronder AG SGI, Teleflex SGI, Koltec, Necam, Century, Algas, Impco, Landi Hartog, Lovato, Landi, Eurogas, LPG verdeelhuis ook voor industriële LPG verdamper zoals o.a. voor Heftruck op lpg en veegmachine op lpg, ook is het mogelijk voor u de verdamper te reviseren. 

LPG vulslangen

Lpg vulslangen zijn zo uit voorraad leverbaar vanaf 0,5 mtr op lopend met 0,25 mtr tot een lengte van 2,5 met 2 x rechte of 1 recht en haakse aansluiting grotere maten zijn op bestelling leverbaar.

Vulaansluitingen

LPG vulaansluitingen, buitenvuller, inbouwkast, minivuller, houder, verloopnipel voor o.a. Opel affabriek LPG, Itallie nippel, Europa Nippel in div. maten en uitvoeringen van M10 t/m W21,8, CNG vulaansluitingen div. modelen van type NGV-1 en NGV-2  

LPG Tanks

Div. modellen en maten leverbaar, ringtank ipv reservewiel en cilindrische tanks, ook LPG dampgastank leverbaar voor o.a. kampeer toepassingen leverbaar vanaf 20 liter t/m 230 liter.

CNG Tanks

Div. modellen en maten leverbaar, in div. classe zoals stalen en composite (licht gewicht) leverbaar vanaf 20 liter t/m 230 liter. voor o.a. uw actieradius te vergroten.

Injectoren

Div. merken injectoren o.a. Prins, Keihin, Landi LSI, MED, BRC,Teleflex, AG, Vialle, Bosch. bestaande uit een injector rail of losse injectoren.

Elektro

veiligheidsrelais, standaard relais, stekkers, kabelbomen, computer,LPG schakelaar, injector module, sensoren enz. van div. merken

Mercedes C63 AMG

LPG inbouw

Mercedes C63 AMG

De C63 AMG, is een geweldige wagen met een prachtige motor, een krachtige V8 6,2 atmosferische motor met 457 PK en 600NM wat direct beschikbaar is als men het gaspedaal aanraakt uiteraard is het benzineverbruik en de uitstoot ook minder gunstig gezien ze alle 8 ook brandstof nodig hebben, LPG is hierbij een super oplossing gezien de brandstof goedkoper is en ook nog eens milieu vriendelijker.


 

Meer informatie >