Diagnose center

Een storing of een probleem in uw auto is vaak iets waar een specialist bij aan te pas moet komen. Het branden van een motorstoring is een redelijk veel voorkomend probleem en is niet normaal, ook niet met rijden op LPG. Dit heeft altijd een oorzaak en kan ook schade met zich meebrengen. Een auto is voorzien van geavanceerde techniek welke in een normale garage vaak wordt onderschat. Het uitlezen van een foutcode en aan de hand daarvan onderdelen vervangen gaat vaak nog wel, maar als er niet direct een foutcode gezet wordt of de onderdelen zijn al vervangen en er al hoge kosten gemaakt zijn en nog is de klacht niet opgelost wat dan? Wij kunnen voor u de storing(en) lokaliseren en een rapport met de bevindingen en oplossing(en) opmaken. Hiervoor beschikken wij over geavanceerde testapparatuur en computersystemen. Indien gewenst kunnen wij deze deskundig voor u repareren.

Wij kunnen volledige diagnose uitvoeren op:

  •     Benzine systeem
  •     LPG systeem
  •     Diesel motormanagement systeem
  •     CNG systeem
  •     ABS, Airbag, enz.

In ons diagnosecenter analyseren wij met diverse diagnose apparatuur waaronder Bosch, Autocom, VCDS, Launch, OTC, Pico scope, Dynostar, Star, Texa. We kunnen net wat verder in een systeem komen en kunnen zowel serieel als parallel metingen verrichten. Wij beschikken over een vermogensbank om bepaalde rijomstandigheden na te bootsen waar de klacht zich in voordoet of bij twijfel van het beschikbare motorvermogen hier testen op uitvoeren.

Wij beschikken ook over de mogelijkheid doormiddel van een speciale endoscoop haarscherp in de cilinderruimte te kijken op mechanische afwijkingen. Tevens beschikken wij over onder andere een brandstofdruk meetsystemen. Een injector tester om MPI injectoren te controleren op de juiste opbrengst en sproei patroon. Als er tijdens deze controle afwijkingen aanwezig zijn bestaat er de mogelijkheid deze ultrasoon te reinigen bij vervuiling zodat deze weer optimaal worden hersteld.

Hoe beoordelen klanten ons?

Schrijf een review

  • Sinds 1990 een begrip in de regio
  • Score van 4.7 Google Reviews
  • 1000+ inbouwen