Kies voor zekerheid met

de beste service en kwaliteit

Diagnose center

 

Een storing of een probleem in uw auto is vaak iets waar een specialist bij aan de pas moet komen. Het branden van een motorstoring is niet normaal, ook niet met rijden op LPG en heeft altijd een oorzaak. Een auto is voorzien van geavanceerde techniek welke in een normale garage vaak wordt onderschat, uitlezen van foutcodes en aan de hand daarvan onderdelen vervangen gaat vaak nog wel, maar als er niet direct foutcode is, of de onderdelen al vervangen en dus al hoge kosten zijn gemaakt en klacht niet opgelost? Wij kunnen voor u de storing(en) lokaliseren en een rapport met de bevindingen en oplossing(en) opmaken en indien gewenst deze eventueel deskundig repareren. Hiervoor beschikken wij over geavanceerde testapparatuur en computersystemen om o.a. foutcodes uit te lezen maar ook om het (motor) regelsysteem te controleren, en alle nodige meetapparatuur om de systemen door te kunnen meten.


Wij kunnen volledige diagnose uitvoeren op:

  •     Benzine
  •     LPG
  •     Diesel
  •     CNG
  •     ABS, Airbag, enz.

Wij werken met div. diagnose apparatuur waaronder Bosch, Autocom, VCDS, Launch, OTC, Pico, Dynostar, Star en kunnen we zowel serieel als parallel metingen verrichten. Wij beschikken over een vermogensbank om bepaalde rijomstandigheden na te bootsen waar de klachten zich voordoen of bij twijfel van het beschikbare motorvermogen hier metingen uitvoeren.

Tevens bestaat de mogelijkheid doormiddel van een speciale endoscoop haarscherp in de cilinderruimte te kijken, en beschikken over brandstofdruk meetsystemen en injector tester om MPI injectoren te controleren op opbrengst en juist sproei patroon en indien afwijking aanwezig, de mogelijkheid deze ultrasoon reinigen zodat deze weer optimaal worden hersteld.

Toyota Auris 1,8 Hybride

LPG inbouw

Merk:

Toyota

Type:

Auris 1,8 Hybride

Motorcode:

2ZR-FXE (CO2 86 g/km)

Vermogen volgens specificaties:

100 KW 207 NM , Motor 73 KW 5200 RPM / 142 NM 2800 RPM , Elektrisch 60 KW (82 PK) 207 NM

Bouwjaar:

2013 >

LPG systeem:

Prins VSI 2.0 incl. Valvecare , 66 liter verzonken inbouw (ledig gewicht 1285 kg)
 
Meer informatie >