Kies voor zekerheid met

de beste service en kwaliteit

Diagnose center

Een storing of een probleem in uw auto is vaak iets waar een specialist bij aan te pas moet komen. Het branden van een motorstoring is een redelijk veel voorkomend probleem en is niet normaal, ook niet met rijden op LPG. Dit heeft altijd een oorzaak en kan ook schade met zich meebrengen. Een auto is voorzien van geavanceerde techniek welke in een normale garage vaak wordt onderschat. Het uitlezen van een foutcode en aan de hand daarvan onderdelen vervangen gaat vaak nog wel, maar als er niet direct een foutcode gezet wordt of de onderdelen zijn al vervangen en er al hoge kosten gemaakt zijn en nog is de klacht niet opgelost wat dan? Wij kunnen voor u de storing(en) lokaliseren en een rapport met de bevindingen en oplossing(en) opmaken. Hiervoor beschikken wij over geavanceerde testapparatuur en computersystemen. Indien gewenst kunnen wij deze deskundig voor u  repareren.


Wij kunnen volledige diagnose uitvoeren op:

  •     Benzine systeem
  •     LPG systeem
  •     Diesel motormanagement systeem
  •     CNG systeem
  •     ABS, Airbag, enz.

In ons diagnosecenter analyseren wij met diverse diagnose apparatuur waaronder Bosch, Autocom, VCDS, Launch, OTC, Pico scope, Dynostar, Star, Texa. We kunnen net wat verder in een systeem komen en kunnen zowel serieel als parallel metingen verrichten. Wij beschikken over een vermogensbank om bepaalde rijomstandigheden na te bootsen waar de klacht zich in voordoet of bij twijfel van het beschikbare motorvermogen hier testen op uitvoeren.

Wij beschikken ook over de mogelijkheid doormiddel van een speciale endoscoop haarscherp in de cilinderruimte te kijken op mechanische afwijkingen. Tevens beschikken wij over onder andere een brandstofdruk meetsystemen. Een injector tester om MPI injectoren te controleren op de juiste opbrengst en sproei patroon. Als er tijdens deze controle afwijkingen aanwezig zijn bestaat er de mogelijkheid deze ultrasoon te reinigen bij vervuiling zodat deze weer optimaal worden hersteld.

VW Touran 1.4 TSI

CNG / BIOGAS

 

 

 

 

VW Touran is verkrijgbaar met een krachtige 1.4 TSI benzine motor met 110 KW en 250 NM deze accelereert in slechts 8,9 seconden naar 100 km.

Zuinig, wie het ontspannen aanpakt kan met minder dan 5,4 liter per 100 kilometer op benzine. In tegenstelling tot de iets zuinigere (4,3 ltr./100KM) TDI modellen (diesel), is de akoestische score van turbo benzine stukken beter. Zachtjes fluisterend voert hij zijn werk uit.

De benzine versie is nu ook op CNG leverbaar! met een brandstof verbruik van 4,3 KG per 100 kilometer gelijk aan de diesel uitvoering echter schonner en goedkoper. 

Meer informatie >